Skap ditt eget event!

Endelig kommer Lange flate ballær III og hva er vel bedre enn å skreddersy ditt event eller konferanse i riktig stil? Her er noen triks til hvordan du kan få den ultimate kvelden med kællær, øl og pizza.

Lange flate ballær III

image

Nå er denne elleville norske suksess komedien tilbake! Denne gangen ender kællane opp med en trailer full av sprit fra Litauen. Alt hadde gått bra, hvis ikke gutta hadde begynt å «låne» litt av lasset.Lag ditt eget skreddersydde Lange flate ballær event!

Inviter kolleger eller forretningsforbindelser til premiere eller en egen Lange flate ballær fest de sent vil glemme. Her kan du invitere alt fra 50 til 400 personer, og gjøre det lite og intimt eller stort og storslått.

Kællæne er ikoniske og det er enkelt å finne elementer fra filmene som kan brukes i en firmafest. Det kan være mat og drikke, dekor-elementer og ord og uttrykk som kan sette den perfekte rammen til ditt arrangement. Det er forholdsvis enkelt å kle seg ut og hente inspirasjon fra karakterene i filmen. Du kan jo bare gå i baris og tegne en rød bokstav på brystet! 
Å lage et event i Edgarasjens ånd med noe kaldt i glasset, pizza og plakat av Samatha Fox fra Vi Menn må jo være genialt. Ta kontakt i dag for å bestille ditt event!

Trenger du merch for å lage den ultimate stemningen kan du kjøpe det her: https://langeflateballer.no/shop/
Hvordan lage et event?

Vi har samlet sammen mange gode tips og inspirasjon til hvordan du kan lage et event i filmens univers! Last ned rapporten her.

Få et uforpliktende prisoverslag på ett minutt

Ikke bekymre deg! Du bestiller ingenting ved å sjekke prisen her.

VELG ET STED

ANTALL

TID

DATO

Lokaler til leie i andre byer
Lokaler til leie Sandvika
Lokaler til leie Oslo
Lokaler til leie Lillestrøm
Lokaler til leie Ski